Over Elizz

Wil je stralen in een jurk, dan moet deze in de eerste plaats het allermooiste in jou benadrukken maar ook lekker zitten. Niets zo vervelend als een knellende, slobberende jurk die niet flatteert.

Met dat in gedachte, begon Marjo Kadiks eind 2012 met het ontwerpen en maken van vrouwelijke, vrolijke en heel bijzondere jurken. Ze had al veel ervaring met meisjesjurken maar wilde het liefst volwassen vrouwen blij maken met haar creaties. Inmiddels is zij vele jurken en tevreden vrouwen verder.

Het is Marjo’s missie dat elke vrouw zich in een jurk van Elizz prettig voelt en vooral heel mooi. ‘Het zou geweldig zijn als ik op deze manier kan bijdragen dat een vrouw nét wat positiever door het leven gaat door de jurk die zij draagt’ aldus Marjo.

Meer over Marjo

Marjo is net zo kleurrijk en veelzijdig als haar jurken zelf. Zelfstandig maar zorgzaam en gevoelig. Gezegend met een flink portie humor, buitengewoon creatief al vindt ze dat moeilijk om dat van zichzelf te benoemen. Haar perfectionistische inslag vind je terug in haar jurken. Altijd netjes afgewerkt, altijd gemaakt volgens haar eigen hoge kwaliteitsnormen.

Best een beetje bijzonder

Marjo is, net als haar jurken, ‘een beetje bijzonder’ in de positieve zin van het woord. Deze ietwat chaotische vrouw die niet in hokjes denkt, is vaak te vinden in de natuur waar ze zoekt naar een goede balans tussen werk en privé. De natuur gaat vrolijk verder in haar eigen voortuin waar ze stress van zich af schudt of haar eigen groenten oogst. Regent het pijpenstelen? Dan vindt ze ontspanning in muziek, of dat nu uit de radio komt of van de gitaar waar ze regelmatig zelf wat op tokkelt.

 

Goed voor jezelf zorgen…

Net als heel veel vrouwen, vindt ook Marjo het soms lastig om goed voor zichzelf te zorgen. Ze woont samen met haar vriend en hun kinderen. Dan schiet goed voor jezelf zorgen er nog wel eens bij in. Jezelf mooi kleden kan je al een heel ander gevoel geven en dat kan natuurlijk heel goed met een jurk van Elizz…
Oordeel zelf en neem een kijkje in de snel wisselende collectie. Haar jurken zijn uniek, op maat gemaakt en bedoeld om jou te laten sprankelen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling!

Winkelmand
Je mandje is nog leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt kunnen maken ;)